Gi et hjem i julegave

Å komme til en fosterfamilie er for Ong* å komme hjem.

Fra dagen han ble født ble 18-måneder-gamle Ong utnyttet til tigging. Man kunne ofte se han tidlig på morgenen eller sent på kvelden gråtende alene på gaten med en tom myntkopp foran seg. Andre barn ville bære rundt på han og tigge til turistene som krysset grensen mellom Kambodsja og Thailand. Kroppen hans var full av blåmerker og sår. Hundrevis av mennesker som krysset grensen gikk forbi han hver eneste dag.

A21 kontaktet politiet etter å ha fått øye på Ong, og sammen med myndighetene i Thailand fikk de reddet han ut av menneskehandelssituasjonen sin og brakt han til sikkerhet.

Etter å ha gitt ham øyeblikkelig medisinsk hjelp var A21 i stand til å finne en fosterfamilie i hjemlandet hans Kambodsja. Foreldrene hadde alltid ønsket seg et barn. Ong er nå en del av denne kjærlige familien, som er dedikerte til å støtte han livet ut. Nå er Ong trygg. Han blir tatt vare på. Han er hjemme.

Denne julen kan du gi et hjem i gave til barn som Ong. Hvor livet på gaten før var en virkelighet, er nå en ny familie og et hjem en realitet. 500kr kan bidra til et hjem fullt av håp, muligheter, frihet og sikkerhet. Det finnes fortsatt mange barn som Ong som blir utnyttet på gaten, men som må identifiseres og reddes ut. Gi idag og vær grunnen til at enda en overlevende kommer hjem.

JULEKORT: Etter at ditt bidrag er registrert vil du få muligheten til å laste ned en PDF som du kan gi videre til en kjære i julegave.

*Bilder og navn av overlevende har blitt forandret for deres sikkerhet.

Gi et hjem i julegave
Gi et hjem i julegave
Å komme til en fosterfamilie er for Ong* å komme hjem.
Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
 
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
E-post
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene
Adresse Postboks 6801, 0130 Oslo

TELEFON +47 4000 2554

E-POST INFO.NO@A21.ORG

NETTSIDE A21.ORG/NO

KONTONUMMER: 1503.42.63180

Powered by Cornerstone