Gi et hjem for et NYTT LIV

Å få skape seg et nytt liv er for Mariana* å komme hjem.

Marianas elskede pappa hadde nylig gått bort. Hun følte på presset fra hennes familie om å forsørge dem. Dermed reiste hun og kjæresten til Hellas på let etter jobb. De første to månedene gikk etter planen med ulike strøjobber. For hver dag som gikk ble kjæresten stadig mer voldelig. Han slo henne og klandret henne for fattigdommen de befant seg i og insisterte på at hun burde gjøre mer for å forsørge dem. En dag fortalte han at han hadde funnet henne en ny jobb, og tok henne med til et bordell. Mariana gråt og tryglet ham om å få slippe å gå inn, men jo mer hun gråt, jo hardere slo han. Det eneste som ville redde henne fra å bli slått ihjel var å ta jobben på bordellet.

Hun ble mer og mer motløs jo lenger hun var på bordellet, og snart forsvant håpet om å rømme. En natt på bordellet klarte hun ikke å holde tårene tilbake foran en kunde. Han spurte henne forsiktig om alt var ok. Hun svarte nei. Den kvelden gjennomførte politiet en ransakelse av bordellet og brakte henne inn i A21 sin omsorg.

Da Mariana først kom til A21 var hun overbevist om at livet hennes var ødelagt for alltid. Men ettersom tiden gikk og hun tilbrakte tid på A21 sitt Freedom Center, ble hennes syn på livet forandret. A21 ga henne muligheten til å lære seg gresk, bistod henne med et selvstendig bosted og et jobbintervju som endte opp i en fulltidsjobb på en trygg lokasjon. Hun ble overlykkelig. Hun har nå en fast jobb, og ble forfremmet allerede innen den første måneden.

For Mariana var hjem et sted hun hadde mistet. Gjennom tiden på A21 sitt Freedom Center fikk hun styrke til å etablere og finne et nytt hjem. Hellas er et destinasjonsland for menneskehandel og det finnes mange flere igjen som må identifiseres og reddes ut. Gaven du har fått gir et hjem til flere overlevende som Mariana. Hver krone er fylt med frihet og oppfylte drømmer. Du er med på å gjenopprette liv.

JULEKORT: Etter at ditt bidrag er registrert vil du få muligheten til å laste ned en PDF som du kan gi videre til en kjære i julegave.

*Bilder og navn av overlevende har blitt forandret for deres sikkerhet.

Gi et hjem for et NYTT LIV
Gi et hjem for et NYTT LIV
Å få skape seg et nytt liv er for Mariana* å komme hjem.
Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
 
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
E-post
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene
Adresse Postboks 6801, 0130 Oslo

TELEFON +47 4000 2554

E-POST INFO.NO@A21.ORG

NETTSIDE A21.ORG/NO

KONTONUMMER: 1503.42.63180

Powered by Cornerstone