Gi et hjem for en NY FRAMTID

Gjenforening med familien sin er for Jasmine* å komme hjem.

Jasmine var 16 år da hun ble oppfordret til å forlate sin landlige hjemby i jakten på bedre muligheter i Johannesburg. Alt var nytt og spennende, og det var ikke lenge før hun møtte en sjarmerende fyr på en klubb som hun raskt begynte å like og stole på. Han var fra Cape Town og delte fantastiske historier med henne om mulighetene og jobbene i byen. Han overbeviste henne om å dra og besøke ham, og kjøpte henne en bussbillett.

Da hun kom frem tok han henne med til et hus som hun trodde de skulle oppholde seg i. Istedenfor ble hun låst inne, sammen med andre kvinner og menn. Bakmannen beordret henne til å dusje og pynte seg slik at han kunne ta henne med ut. Han kjørte henne til en annen del av byen og beordret henne om å gå ut av bilen. Det var der han begynte å selge henne for sex. Han brukte frykt, trusler og vold for å kontrollere henne, og hun jobbet på gatene hver kveld. Alle pengene Jasmine tjente ble hun tvunget til å gi til bakmannen hennes.

Etter to år i sexslaveri hjalp politiet henne av gaten og introduserte henne for A21. Vårt After Care-team ga henne øyeblikkelig medisinsk hjelp og gjennom vårt S.A.F.E.-program fikk hun reise trygt hjem til sin hjemby. Jasmine er nå fri og gjenforent med familien sin.

For Jasmine var hjem et sted hun hadde mistet. Det som så ut som en ny mulighet for henne viste seg å være et liv i misbruk og utnyttelse. På samme måte som Jasmine ble reddet ut og brakt trygt hjem så er det mange flere som må identifiseres og reddes ut.

500kr kan være med på å dekke de nødvendige utgiftene overlevende trenger for å gjenforenes med familien sin. Denne julen kan du gi et hjem i gave til overlevende som Jasmine.

JULEKORT: Etter at ditt bidrag er registrert vil du få muligheten til å laste ned en PDF som du kan gi videre til en kjære i julegave.

*Bilder og navn av overlevende har blitt forandret for deres sikkerhet.  

 

 

Gi et hjem for en NY FRAMTID
Gi et hjem for en NY FRAMTID
Gjenforening med familien sin er for Jasmine* å komme hjem.
Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
 
Fornavn
Etternavn
Mellomnavn
E-post
Jeg aksepterer betingelsene for gaven Les om betingelsene
Adresse Postboks 6801, 0130 Oslo

TELEFON +47 4000 2554

E-POST INFO.NO@A21.ORG

NETTSIDE A21.ORG/NO

KONTONUMMER: 1503.42.63180

Powered by Cornerstone